Tawaran Pakej Mata Pelajaran Murid Tingkatan 4 Tahun 2021

Assalammualaikum dan selamat sejahtera.

Sukacita pihak sekolah ingin memaklumkan tawaran pakej mata pelajaran bagi semua murid SMKBP Tingkatan 4 Tahun 2021.

1 . Berikut disertakan nama pelajar terkini mengikut pakej dan kelas. Pelajar, ibu bapa dan penjaga boleh memuat turun fail yang dilampirkan untuk melihat kelas anak-anak yang terkini.

2. Berikut disertakan pautan surat tawaran pelajar mengikut pakej dan kelas. Pelajar, ibu bapa dan penjaga boleh memuat turun fail yang dilampirkan.

3. Bagi makluman pelajar, ibu bapa dan penjaga, penawaran pakej kepada pelajar adalah berpandukan Surat Siaran KPM Bil. 1 Tahun 2021. Ibu bapa dan penjaga boleh merujuk kepada surat siaran KPM tersebut.

4. Pelajar, ibu bapa dan penjaga yang hendak menerima tawaran perlulah :

• memuat turun surat tawaran dan mencetak.
  • mengisi Borang Akur Terima Tawaran dan menyerahkan di pondok pengawal bermula pada Rabu (4/2/2021) dan selewat-lewatnya pada Ahad (7/2/2021).

5. Bagi pelajar, ibu bapa dan penjaga yang tidak menerima tawaran dan ingin membuat rayuan, perlulah membuat surat rayuan di atas nama ibu bapa dan menyerahkan di pondok pengawal selewat-lewatnya pada Ahad (14/2/2021)

6. Berikut disertakan senarai pakej kelas Tingkatan 4 Tahun 2021 yang ditawarkan oleh sekolah kepada pelajar.

Sekian, harap maklum.